Int. keuring 2012

Int. keuring 2012

Leden Pc St Jansruitertjes nemen deel aan int keuring 

Op 4 augustus 2012, hebben twee leden de Fam. Huijbregts en de Fam. v Miert met veel succes deel genomen aan de int. welsh friends border show.

Deze int. keuring kent deelnemers uit div landen zoals bv Nederland, Duitsland, Belgie, Frankrijk.

De juryleden deze dag waren speciaal uit Engeland overgekomen en wel Mrs Shan Jones & Ms Dora Jones (islyn stud).

De dag begon vroeg 09.00 uur voor de Demi en Aimee zij waren namelijk de lintemeisjes deze dag.

Daarna was het de beurt aan Huub die voor een deelnemer uit kuringen Belgie twee ponies moest showen namelijk een jaarling zoon van Aimee haar pony Polaris Tosca namelijk Vennebos Triple Divotion die een mooie 4e plaats behaalde in een grote rubriek, daarna was het de jaarling welsh sectie part bred hengst Marywood’s Don Diego deze behaalde de 1e plaats en het junior kampioenschap.

Demi huijbregts was hierna aan de beurt en wel met First ridden hiervoor zadelde ze haar tweede pony vennebos Pearly Gem  beschikbaar gesteld door stal Vennebos.

Demi stelde Gem netjes voor wat haar een mooie 3e plaats opleverde. Hierna was het de beurt aan Huub om hun eigen welsh sectie A merrie Polaris Tosca te showen het was een zeer grote rubriek met louter kampioenen, merries van 4 jaar en ouder die al veel show’s gewonnen hebben.

Het was spannend tot het eind maar Tosca behaalde een mooie 2e plaats en reserve kampioenschap.

Hierna was het de beurt aan de Fam v Miert met hun ponies Cad’s Nova en haar veulen Cad’s Loco motive deze werden vakkundig geshowd door Wouter van de Broek zowel Nova als Loco behaalde een 1e plaats en werden beide kampioen sectie part bred welsh mix.

Door de eerder  behaalde resultaten mochten Polaris Tosca sectie A,Cad’s Nova en Cad’s Loco Motive alsmede de door huub geshowde jaarling hengst Marywood’s Don Diego deelnemen aan het dag kampioenschap van hun sectie hieraan doen alle 1e en 2e geplaatste ponies uit alle rubrieken van hun eigen sectie mee.

Polaris Tosca werd 3e geplaatst. Cad’s Nova werd reserve kampioen achter de jaarling hengst Marywood’s Don Diego kampioen.

Als laatste heeft Demi nog deelgenomen aan de rubriek jonge voorbrengers dit heeft ze (de eerste keer) gedaan met Polaris Tosca in een mooi rubriek met div deelnemers Demi behaalde een mooie 2e plaatsen dus reserve kampioen.

Een mooie dag met super prestatie’s voor de Fam. Huijbregts en de Fam. v Miert.

Enkele foto’s

  1.  TRIPLE DEVOTION
  2.  MAARYWOOD’S DON DIEGO
  3. POLARIS TOSCA
  4. CAD’S NOVA
  5. CAD’S LOCO MOTIVE
  6. VENNEBOS PEARLY GEM
  7. DEMI EN AIMEE

Leave a reply